Viata apotheek

Viata, gestart in België, neemt echter een bijzondere plaats in binnen de farmaceutische wereld door zijn uitsluitend online aanwezigheid. Opgericht in 2013, vertegenwoordigt Viata een moderne benadering van farmaceutische zorg, door het combineren van de expertise van traditionele apotheken met de voordelen van online winkelen. Met een gebruiksvriendelijke website biedt Viata toegang tot meer dan 30.000 gezondheidsproducten en persoonlijk advies van apothekers en gezondheidsexperts.

Viata’s bedrijfsmodel is gegrond op directe interactie met de klant, waarbij persoonlijk advies een centrale rol speelt. Klanten kunnen via chat, e-mail of telefoon contact opnemen met professionele apothekers voor advies op maat, wat een unieke dienstverlening in de online farmaceutische sector creëert. Deze benadering heeft Viata in staat gesteld een sterke band op te bouwen met haar klantenbestand, wat resulteert in een hoge klanttevredenheid.

Actief in meerdere Europese landen, heeft Viata zich snel uitgebreid buiten België en heeft het een significante online aanwezigheid opgebouwd in landen zoals Nederland, Frankrijk en Duitsland. Deze expansie is deels te danken aan de toename van het online winkelen, maar ook aan Viata’s vermogen om te innoveren en zich aan te passen aan de behoeften van de moderne consument.

Viata’s succes is ook te wijten aan hun focus op educatie en bewustwording rond gezondheidsthema’s. Via hun online platform bieden ze een schat aan informatie aan, van artikelen en blogs tot instructievideo’s, waarmee ze een bron van betrouwbare informatie binnen de gezondheidszorg willen zijn.

BENU

BENU Apotheek, met een rijke historie die teruggaat tot in de 20e eeuw, staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van fysieke apotheken verspreid over Nederland. Met een focus op persoonlijke zorg en dienstverlening, biedt BENU een breed scala aan gezondheids- en welzijnsproducten, naast de gebruikelijke farmaceutische diensten. De apotheek zet sterk in op innovatie en digitale oplossingen om de toegankelijkheid van zorg te verbeteren.

Mediq

Mediq, eveneens gevestigd in Nederland, heeft een internationale aanwezigheid en levert medische hulpmiddelen en zorgoplossingen. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn gespecialiseerde aanbod voor chronische ziektebeheersing, waarbij het patiënten en zorgverleners ondersteunt met producten en advies voor een breed scala aan aandoeningen.

Dieet – afvallen

5kg Afvallen in 1 week
Koolhydraatarm dieet producten
Detox kuur
Sapkuur
Vitamines