Hollywood dieet

Wat is het Hollywood dieet van bekende filmsterren? Een voedingsdeskundige beoordeelde laatst de diëten van een aantal actrices en beroemdheden. Zoals verwacht worden alle diëten afgekeurd omdat ze ongezond zijn en niet goed voor het lichaam. Het enige Hollywooddieet wat acceptabel zou kunnen zijn was dat van Angelina Jolie.
Detox kuur
Arkopharma Detox Drinkampullen 10ST (9,95 euro)
Physalis Detox+ Tabletten 30TB (13,49 euro)
Golden Naturals Detox Support Capsules 60VCP (19,95 euro)
RP Vitamino Analytic Detox Capsules 144CP (25,09 euro)
Detox L Lever Capsules 60ST (29,95 euro)
Virtuoos Detox Power Gold Capsules 30CP (31,99 euro)
Sapvastenkuur 7 Dagen 11ST (34,95 euro)

Gwyneth Palthrow eet tijdens het ontbijt, lunch en avondeten alleen rauwkost, salades, fruit, muesli en noten en nooit koffie. Victoria Beckham;s dieet bestaat uit veel gestoomde groenten. Paris Hilton houdt juist van eten bij McDonald en eet weinig fruit en groenten. Beyonce’s dieet bestaat uit het drinken van 10 glazen maple syrup (ahornsiroop). Ze verloor hier in korte tijd 9kg mee. Angela Jolie tenslotte eet het meest normaal met brood, soep, vis en sojamelk.

Klei eten

De nieuwste trend in Hollywood is klei drinken. Zoë Kravitz en Elle MacPherson dronken beide klei drankjes en verloor kilo’s aan gewicht. Deskundigen raden deze dieet methode af. Het eten van klei kan obstipatie veroorzaken en je lichaam kan ijzer gaan afstoten.

populair Hollywood dieet

Het basisprincipe van het vastendieet is dat men twee dagen vast en ervoor zorgt dat men niet meer dan 500-600 Kcal per dag binnenkrijgt. De andere dagen van de week eet men weer normaal. Bekende sterren als Ben Affleck en Miranda Kerr zouden het vastendieet volgen. Het Cambridge-dieet is wereldbekend en beperkt de inname van calorieen tot 1300 Kcal door het eten van shakes, soep en sapjes. Veel filmsterren gebruiken dit dieet. Een andere trend is het MLM dieet (Mangez La Motié). De franse kok La Motié had het zo druk in de zomer dat hij vaak geen tijd had om te eten en viel hierdoor 14kg af. Zijn dieet bestaat uit: je mag van alles eten als je maar de helft neemt. Het Paleo dieet is het eten van veel groenten, fruit en mager vlees.

Doutzen Kroes

Doutzen is te zien in meer dan 100 video’s op Youtube. Ze is topmodel bij Victoria’s Secret. In een interview aan Hollyscoop TV geeft ze wat tips hoe zij slank blijft. Ze vertelt dat mensen moeten eten wanneer ze honger hebben en niet zomaar tussendoor (als afleiding). Zelf heeft ze veel profijt van haar workouts onder begeleiding van een personal coach.

Tags: Hollywood dieet, beste dieet, dieet sport en gezondheid, Buikvet kwijtraken, 5kg afvallen in een week, afvallen aanbieding groene thee afvallen