Shake dieet

Online shakes bestellen

Er is een keuze uit maar liefst 89 shakes en pudding. Het allergoedkoopst zijn de Atkins Day Break Yoghurt shakes van 330 milliliter. De Atkins shake bevat slechts 1% suikers en netto slechts 3gr koolhydraten. Een bus SoYou! maaltijdshake bevat 600 g poeder en is een volwaardige maaltijdvervanger. Er kunnen met de bus ongeveer 20 shakes gemaakt worden. Het product is vrij van van kunstmatige geur- en kleurstoffen en smaakversterkers.
Modifast

Een andere veelverkochte shake is Modifast Protiplus. De shake is o.a te verkrijgen in de smaak Cappuccino en is een volwaardige maaltijdvervanger met voldoende eiwitten. Modifast heeft een compleet assortiment afslankproducten met shakes, repen, pudding, muesli en lunch bars.

Populaire maaltijdshakes zijn de shakes Weight Care Maaltijd +. De Maaltijd+ zit in een vershoudblik en er kunnen 18 shakes mee gemaakt worden. Elke portie bevat slechts 200 calorieen (kcal) en is een echte maaltijdvervanger. Er zijn 6 smaken: aardbei, vanille, banaan, chocolade, bosvruchten en kokos. Met de Slankcoach kan men gratis begeleid worden.

Dieetshakes vergelijken

Afvallen met shakes kan uitermate effectief werken. Kies je de juiste shake en eet je er gezond bij dan is het niet alleen een effectieve maar ook een gezonde manier op af te vallen. Inmiddels zijn er veel verschillende soorten eiwit shakes op de markt. Het kan erg zinvol zijn om eens verschillende dieet shakes te vergelijken. Let vooral op de hoeveelheid calorie├źn, de prijs, de hoeveelheid koolhydraten en suikers. Je zult zien dat de duurste shake niet direct ook de kwalitatief beste dieetshake is.

Shakes veel suiker?

Uit een test van de Consumentenbond (juni 2016) bleek dat veel shakes en maaltijdrepen minder gezond waren dan gedacht. Er zit veel meer suiker in dan werd aangenomen. In sommige shakes zat meer suiker dan een glas cola! Er zitten vaak te weinig vezels en eiwitten in de producten. Dat wil echter niet zeggen dat de shakes en maaltijdvervangers niet werken. Integendeel, de kilo’s vliegen eraf concludeerde de Consumentenbond. Ze beveelt aan om niet de gehele dag shakes te gebruiken maar het te doseren. Zo blijft men gezond eten. De echte uitdaging is de periode na het afvallen. Veel mensen vallen binnen een jaar weer terug naar hun oude gewicht.