Ontgiften met Detoxoriginal

Detox is een afkorting van het Engelse woord detoxification. Het betekent ontgifting van het lichaam. Oorspronkelijk komt het woord uit de verslavingswereld van drugs en alcohol. Mensen die willen afkicken moeten eerst hun lichaam ontgiften voordat de daadwerkelijke behandeling kan beginnen. De verslavende stoffen moeten het lichaam uit. Ook als je wilt afvallen is het belangrijk dat je schadelijke afvalstoffen kwijtraakt voordat je met het dieet begint. Detoxoriginal is een middel wat je hierbij helpt.
Detox kuur

Afvallen lijkt gemakkelijk maar is in de praktijk een stuk lastiger. Wie kent niet het hongerige gevoel bij het volgen van een dieet. Veel mensen kunnen een dieet wel een korte periode volhouden maar weten dit niet vast te houden. Vooral ’s avonds is de kans groot dat men een snack pakt of wat alcohol drinkt. De gewenning om te gaan eten is erg sterk. Een detox kuur kan hierin uitkomst bieden. Als men de verslavende stoffen uit het lichaam weet te krijgen dan is het dieet beter vol te houden. De vraag is nu welke detox kuur het beste helpt. Wij denken dat Detox Original een goede keus is. We zullen hier straks op terugkomen.

Thee drinken

Welke detox kuren zijn er wel niet? Je hebt de keus uit tientallen kuren die je ondersteunen bij het ontgiften van het lichaam. De ene kuur belooft je nog meer als de andere kuur. Een populair middel is het volgen van een detox thee kuur. De reden is simpel: het hoeft niet duur te zijn. Het goedkoopst is het drinken van brandnetel thee. Dit kan men kopen bij de supermarkt of in de drogist. Gespecialiseerde natuurwinkels verkopen ook speciale thee die senna, zoethout en kruiden bevatten. Een algemene reactie is dat mensen minder last hebben van een opgeblazen gevoel en buikkrampen.

Sapkuur

Ook een sapkuur kan doeltreffend zijn om het lichaam te ontgiften. Net als bij de thee kuur varieren de prijzen sterk. Welke kuur je ook neemt, het is van belang dat je wel blijft eten. Een sapkuur die uit louter sap bestaat doet je snel afvallen maar is niet erg gezond. Je lichaam heeft bouwstoffen nodig en vitaminen. Mensen die een sapkuur volgen hebben dan ook grote kans dat ze weer snel aankomen op het moment dat ze er mee stoppen.

Detox kliniek

In Nederland zijn er bijna 20 instellingen voor verslavingszorg. Een paar bekende namen zijn Jellinek, GGZ Interventie en Trubendorffer. Je kunt bij deze instellingen terecht als je verslaafd bent aan alcohol, drugs, medicijnen, eten, gokken, games, internet of porno. Mensen met een eetverslaving zijn voornamelijk jonge vrouwen die aan anorexia lijden. Een detox kliniek zal dus geen uitkomst bieden als je graag wilt afvallen. Het moet echt problematisch zijn en zodanig dat je thuis of op je werk niet meer kunt functioneren.

Klinieken in de Randstad
De klinieken bevinden zich voornamelijk in de Randstad. Ook zijn er een paar vestigingen in het buitenland. Het Nederlandse Serenity Rehab heeft een kliniek in Thailand. Naast cognitieve gedragstherapie (CBT) kunnen patiënten er ook yoga beoefenen, mediteren en wandelen. De duurste rehabs zijn in Amerika te vinden. Filmsterren en managers verblijven daar in exclusieve oorden met veel privacy. Een maandje in zo’n rehab kost tussen de 30.000-65.000 dollar.

Opname eetkliniek eetstoornis
Een behandelcentrum dat gespecialiseerd is in eetstoornissen is Novarum. Het bedrijf heeft vier vestigingen in de regio van Amsterdam. Men kan er ook met kinderen terecht. Om behandeld te worden heb je een verwijzing nodig van je huisarts. De behandeling wordt vergoed door de zorgverzekering. Novarum heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Na de aanmelding volgt er een intakegesprek met een therapeut. Hierin wordt besproken welke behandeling het best bij jouw past. Na een lichamelijk- en psychiatrisch onderzoek wordt je opgenomen in een van de klinieken. Heb je interesse? Houdt dan wel rekening met een behoorlijke wachttijd. De periode van de aanmelding tot de intake duurt gemiddeld 12 weken. De wachttijd van de intake tot de behandeling is 8 weken. Om in aanmerking te komen voor een maagverkleining moet je 5 jaar een BMI hebben van 40 of hoger. De operatie is ingrijpend.

Detox weekend

Een detox weekend wint aan populariteit. Het is ook best gezellig om met gelijkgestemden op een landgoed in de Veluwen te zitten en samen oefeningen te doen. Een gemiddeld programma duurt van vrijdagmiddag tot zondagavond. Na het inchecken in het 4-sterren spa hotel kan men de accommodatie verkennen en kennis maken met de andere gasten. Het weekend wordt gevuld met yoga oefeningen, meditatie, biologisch eten & drinken en additionele behandelingen met massage. Boek je een vitaliteitsweekend in Friesland dan volg je educatieve kookworkshops en mag je gebruik maken van de grote wellness. De prijzen voor een van deze detox weekenden liggen tussen de €525 en €795.

Zelf thuis ontgiften

Een detox weekend is inspirerend maar tevens een behoorlijke uitgave. Een voordelige methode om zelf thuis te ontgiften en tegelijkertijd af te vallen is het gebruik van Detoxoriginal. De tabletten hebben een paar belangrijke voordelen ten opzichte van gewone afvalpillen. Detox Original bevat een aantal werkzame stoffen die het vet verbrandt en afvalstoffen afvoeren. De Detoxoriginal pillen vervangen niet de maaltijd maar voeg je toe aan je dagelijks eten. Je lichaam wordt zo van binnen gereinigd. Veel mensen voelen een boost aan energie. Afvallen gaat tot 80% sneller. Een speciaal dieet is hierdoor niet nodig. Wel is belangrijk dat je gezond blijft eten en iedere dag wat beweging hebt. Het is tenslotte geen wondermiddel maar helpt je lichaam van binnen schoon te maken. Je zult merken dat je meer energie krijgt en gewicht zult verliezen. Ook voelen veel mensen dat hun huid mooier wordt en strakker.

Achteraf betalen
Je betaalt achteraf en krijgt 14 dagen bedenktijd of je de bestelling accepteert of niet. De verzendkosten zijn gratis. Een verpakking bevat 60 capsules. De hoeveelheid die wordt aanbevolen is 3 capsules per dag. Je kunt 3 weken met een doosje doen. Na deze ontgiftingskuur zou je het verschil moeten zien. Gebruik je al medicijnen? Dan is het verstandig om je dokter te raadplegen of je de tabletten mag gebruiken. Meestal is dit geen probleem. Gebruikte ingrediënten in Detoxoriginal zijn o.a cranberry, aloë vera, psyllium, duindoorn, zoethoutwortel en anijszaad. Ook kan het product resten van noten, gluten en pinda’s bevatten.

Overgewicht

Het Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieu doet voortdurend onderzoek naar de gezondheid van Nederlanders. Wist je dat bijna de helft van de Nederlanders van 18 jaar en ouder overgewicht heeft of obesitas? In de GGD-regio Amsterdam hebben mensen van boven de 18 jaar het minste last van overgewicht (40,7%). In Flevoland, Twente en Limburg is 52% van de inwoners te zwaar. Overgewicht wordt gemeten met de Body Mass Index. Je deelt je gewicht in kilogram door je lengte in meters in het kwadraat. Een score van 18.5-24.9 wordt als goed gezien. Mensen die een BMI hebben van 25-29.9 hebben overgewicht. Is je BMI hoger dan 30 dan heb je obesitas. Overgewicht zorgt voor een grotere kans op hart- en vaatziekten, diabetes en depressies.
———————————–
RP Vitamino Analytic Detox Capsules 144CP (25,09 euro)
DeOnlineDrogist.nl Detox L Lever Capsules 60ST (29,95 euro)
Sapvastenkuur 7 Dagen 11ST (34,95 euro)