Green sugar

Green Sugar 100% natuurlijk

Green Sugar is een natuurlijke zoetstof. Het bestaat uit erythritol en stevia. Stevia heeft over het algemeen een negatieve reputatie omdat het nogal een bittere bijsmaak heeft, die behoorlijk overheersend kan zijn.
Door de unieke samenstelling van Green Sugar proeft u geen stevia smaak. En toch heeft Green Sugar dezelfde zoetheid als suiker. Maar dan zonder calorieën en heeft het ook nog eens een glycemische index van 0. Dit maakt dat het geschikt is voor iedereen, dus ook voor bijvoorbeeld diabetici.

In tegenstelling tot suiker, tast Green Sugar uw gebit niet aan. Het is dus ook een ideale zoetstof voor bijvoorbeeld kinderen.

Nederlanders zijn grote suiker gebruikers

Veel mensen denken dat zij niet zoveel suiker gebruiken. De cijfers tonen echter anders aan. Nederland staat wereldwijd in de top 3 van suiker gebruikers. De hoeveelheid suiker die gemiddeld wordt geconsumeerd ligt ver boven hetgeen door de WHO als acceptabel wordt aangemerkt. Veelal gaat dit suikergebruik onopgemerkt, doordat aan heel veel producten grote hoeveelheid suiker wordt toegevoegd.

Kwaliteit staat voorop

Er wordt alleen gebruiik gemaak van de allerbeste ingrediënten afkomstig van gerenommeerde leveranciers. Deze leveranciers zijn bij voorkeur afkomstig vanuit de Europese Unie, om zodoende de kwaliteit te waarborgen. Bovendien wordt er geen gebruik gemaakt van goedkope vulstoffen die u veelal tegenkomt in producten in de supermarkt.

Het niet gebruiken van deze goedkope vulstoffen is een bewuste keuze. Veelal bevatten deze vulstoffen een relatief hoge glycemische index, waardoor het gezonde effect van het gebruik van een suiker alternatief verloren.

Er wordt gewerkt met het allerbeste en zuiverste stevia rebaudiana extract, wat de smaak zeer ten goede komt.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld het veel gebruikte aspartaam is Green Sugar een volledig natuurlijk product. Bovendien wordt er alleen gebruik gemaakt van GMO vrije ingrediënten.

Green Sugar heeft in het verleden de prijs voor het meest smaakvolle suiker alternatief gewonnen op het stevia congres.

Bakken en koken met Green Sugar

Omdat Green Sugar stabiel is bij hoge temperaturen is het prima geschikt om mee te bakken en koken. Zo kunt u al uw favoriete gerechten een stuk gezonder maken door suiker te vervangen door Green Sugar. Ook blijft het stabiel bij invriezen.

Doordat de zoetheid van Green sugar gelijk is aan de zoetheid van suiker, kunt u de traditionele suiker 1:1 vervangen.

Waar is Green Sugar te verkrijgen?

U kunt terecht op de website van Natural Sweet om Green Sugar te bestellen. U heeft daar de gelegenheid om u in te schrijven op de nieuwsbrief en dan krijgt u een kortingscode van 10%. Bij Natural Sweet kunt u ook terecht voor hoogwaardige erythritol en xylitol, beide van Europese afkomst en GMO vrij.
Producten op basis van Green Sugar
Deze natuurlijke zoetstof leent zich prima om producten van een zoete smaak te voorzien. Zo zijn er bijvoorbeeld snoepjes, overheerlijke cacao- en mueslirepen en verschillende ontbijtproducten te verkrijgen.

Ook een echte aanrader is de geleisuiker. Op deze manier kunt u zelf overheerlijke jam maken zonder toegevoegde suiker. En u zult geen verschil proeven met jam waaraan normaal gesproken heel veel suiker wordt toegevoegd. Aangezien dit product zeer gemakkelijk te gebruiken is heeft u binnen no-time uw zelfgemaakte jam op tafel.

groene thee afvallen, buikvet verliezen, Koolhydraatarme recepten
afvallen aanbieding