Afvallen door bevriezing

voetsnappen in sneeuw
Zoals op onze website is te lezen zijn er een tal van manieren om snel af te vallen. We streven er altijd naar om afvallen op een gezonde manier te doen. Door verantwoord te eten en door meer te bewegen bijvoorbeeld. Ook zijn er steeds meer behandelingen die het afvallen kunnen bevorderen. Een manier om ongewenste vetrollen te verwijderen, zonder operatie, is door een cryolipolyse behandeling. Hieronder leggen we uit wat dit precies inhoudt en wat het effect kan zijn!

Cryolipolyse behandeling
Cryolipolyse (ook wel coolsculping of cool slimming) is kortgezegd vet verliezen door bevriezing. Dermatologisch onderzoek heeft uitgewezen dat vetvellen niet houden van kou. De cellen worden tijdens een behandeling blootgesteld aan een koude temperatuur van – 4 graden. Wanneer je plekken waar vet zich heeft ophoopt ‘bevriest’, zal het vetweefsel geleidelijk ‘afsterven’ en worden afgevoerd. De behandeling is overigens niet bedoeld om alleen maar af te vallen, het is bedoeld om kleinere vetrollen te verwijderen en om de contouren van het lichaam aan te scherpen. Je kunt kiezen voor meerdere behandelingen tot het gewenste effect is bereikt. Cryolipolyse is dus een figuurcorrigerende behandeling die geschikt is om laatste pondjes, bijvoorbeeld bij de benen of billen, weg te werken. De vetcellen zullen langzaam verdwijnen, het grote voordeel hiervan is dat de huid niet zal gaan verslappen.

In Nederland kun je op diverse plekken een Cryolipolyse behandeling ondergaan. Qbeauty is een kleinschalige wellness locatie waarin ze dit doen. Bij deze kleinschalige schoonheidssalon in Almere weet je zeker dat je altijd de juiste behandeling en advies krijgt.
Afvallen door bevriezing, buikvet verliezen